Direct naar de inhoud.

Geslaagde zevende editie Dam tot Dam evenement!

Ook dit jaar barstte, met het vertrek van ons vaste wandelteam het jaarlijkse grootste Amsterdamse sport evenement los, en daarmee al onze sporters die in actie kwamen voor de stichting.

Zaterdagavond stonden ruim 25 man aan de startlijn van de Dam By Night in Zaandam. En 25 man vertrok de volgende ochtend vanaf Amsterdam via de IJ tunnel de loop naar Zaandam.

Ieder jaar blijft het een uitdaging en een feestje om de teams met o.a. medewerkers, patiënten en familie als deelnemers, gesponsord door het Hartcentrum van Amsterdam UMC, vol te krijgen. Mede door de helpende handjes en bewegende beentjes en vooral een onuitputtelijke enthousiasme van ons allemaal werd het een te gek feestje. Dankbaar daarvoor!

Dit jaar sloot ook een team van de afdeling Medische Informatiekunde aan.

Dat weekend heeft maar liefst E 3.600,- opgeleverd, waarvan alle opbrengsten ten gunste van de stichting komen. Om medische zorg te verbeteren en/of onderzoek mogelijk te maken. Waarmee we de focus leggen op de mentale impact van ziek zijn en daardoor de ziektelast voor de doelgroep willen verlichten.

Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers, de sponsoren, de donateurs, de sportievelingen, onze vrienden en familieleden en collega’s. We kijken met een gevoel van gelukzaligheid terug op editie 2024


Op naar volgend jaar, doen jullie ook (weer) mee?!