Direct naar de inhoud.

Panel

Hart4onderzoek zet zich in om het mentale welzijn te vergroten van mensen met een genetische / aangeboren hartaandoening. Daar waar andere goede doelen zich richten op preventie, opsporing en behandeling hebben wij aandacht voor de emotionele impact die een hartaandoening kan hebben. We onderzoeken de uitdagingen en behoeften van hartpatiënten. Vervolgens gaan we met o.a. universiteiten, zorgprofessionals en sámen met patiënten aan de slag om tot praktische oplossingen te komen.

Heb jij een aangeboren of genetische hartaandoening?

Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan ons Hart4Onderzoek panel! We gaan je af en toe een  enquête toesturen (geen spam) waarin we je vragen naar jouw persoonlijke ervaringen rondom onderwerpen die te maken hebben met het mentale aspect van ziek zijn. Wij gaan met de antwoorden van jou en alle andere deelnemers aan de slag!

Als deelnemer(ster) aan het panel bepaal je zelf of je een enquête invult of een keer overslaat. Je deelname is waardevol maar je bent nergens toe verplicht. O ja, toch belangrijk om te vermelden: je antwoorden zijn volledig anoniem (jouw individuele antwoorden zijn niet zichtbaar).

Leuk (en heel waardevol) als je via onderstaand formulier inschrijft!

Let op: omdat we ons aan de privacy wetgeving willen houden vragen we je om het hokje ‘Ja, Hart4Onderzoek mag me als deelnemer(ster) aan het panel emails versturen’ aan te vinken! Ook word je toegevoegd aan onze mailinglist, zodat je niets van onze activiteiten hoeft te missen.

Subscribe

* indicates required

Wij houden ons graag aan de GDPR privacy regels. Om als panel deelnemer de enquêtes te kunnen ontvangen verzoeken we je vriendelijk akkoord te geven om je de enquête per email te versturen.

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Hart4Onderzoek gebruik Mailchimp om emails te versturen. Door je in te schrijven als deelnemer(ster) wordt je email via Mailchimp t.b.v. Hart4onderzoek verwerkt. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.