Direct naar de inhoud.

Test de Matchmaking app: patiëntinclusie voor onderzoek

Kom op 23 oktober 2023, van 17:00 uur tot 19:00 uur naar de test case van de matchmaking app. Dit evenement wordt gehost door Sara Okhuijsen & Viktor Koppenol van Oasys Now, Dayenne Zwaagman & Simone Louise van Hart4Onderzoek en vindt plaats bij het Amsterdam UMC, locatie AMC – G2 214.

​Dit evenement biedt een unieke gelegenheid waarbij we patiënten, en zorgverleners (artsen en verpleegkundig onderzoekers) allemaal tezamen uitnodigen om (gevraagde en ongevraagde) inzichten te delen over de huidige app.

​Doel van de app: patiënt includeren voor onderzoek dat zo goed als mogelijk van toepassing is op iedere individu.

​Deze dag biedt jou de gelegenheid het gebruik van de app te ervaren. En jouw feedback hierop te verstrekken. Ofwel de app te komen testen! Jouw input is van onschatbare waarde en zal direct invloed hebben op toekomstige ontwikkelingen voor patiënten, artsen, en onderzoekers. Dus, kom langs, deel je gedachten en help de toekomst van medische technologie vorm te geven.

​We kijken ernaar uit om je daar te zien!

​Ps. Deel gerust dit evenement onder je collega’s en/of patiënten uit de andere UMC’s die ook werken binnen het veld van de zeldzame hartziekten (aangeboren/genetische defecten) en / of een grote interesse hebben voor digitale toepassingen.

Meld je hier aan!