Direct naar de inhoud.

Jetske sport met een een-kamerhart

Jetske, geboren met een een-kamerhart, sport zoveel zij kan. Zij leidt zo goed als mogelijk een actief leven, onderneemt en ervaart daar waar zij zich prettig bij voelt. Jetske heeft een extra grote uitdaging hierbij, want of sporten op haar niveau ‘gezond’ voor haar hartconditie is of wellicht te hoog is gegrepen, daar heeft de wetenschap nog weinig weet van.

Tijdens de impact dag Sport & Bewegen op 18 maart 2023 staat de vraag “Hoe te sporten en bewegen met een aangeboren/genetische hartziekte” centraal. Jetske wordt tijdens die dag geïnterviewd en deelt o.a. met ons hoe zij omgaat met de mogelijkheden & hindernissen die zij ondanks of dankzij haar hartziekte ondervindt.

Klik hier voor meer informatie over deze impact dag en meld je aan!

In aanloop naar de impact dag heeft Jetske voor ons een vlog gemaakt. Hierin vertelt zij dat ze niet veel anders is dan de 'gezonde' sportende actieveling, maar mogelijk wel wat meer rekening vooraf, tijdens en achteraf met haar lijf dient te houden. 

Kijk en luister alvast mee in deze korte video. We hopen dat het jou net zo inspireert en motiveert om goed voor je lijf en geest te zorgen. Of je nou gezond bent of belast met een ziekte. Wandelen, yoga, fietsen, hardlopen....bankhangen is zoooo 1980. 

Zien we je 18 maart in Amsterdam?