Direct naar de inhoud.

Follow your Heartbeat Zomeractie. Doe ook mee!

Vanwege de huidige maatregelen, is het niet mogelijk een deelname aan het Dam tot Dam event in zijn oorspronkelijke vorm te organiseren.

We hebben een goed alternatief!

Ren, wandel, fiets, zwem, skeeler, op afstand maar met elkaar een route waarbij het aantal kilometers en tijdsduur niet van belang is. In je route verwerk jij je eigen hartslag / heartbeat. (Zie ook het plaatje hierboven.) Voor degenen die meer uitdaging zoeken, kan je ook het volledige Hart4Onderzoek logo (Hart en hartslag) te creëren.

De activiteit registreer je middels een activity tracker, smartwatch of app zoals Strava, Evy, Nike Run Club. Vervolgens deel je de activiteit via je sociale media of anderszins, waarbij jij je familieleden, kennissen, vrienden, collega’s oproept:

  • met jou mee te doen,
  • een geldbedrag te doneren aan Hart4Onderzoek via deze actiepagina 
  • jouw bericht te liken
  • onder het eigen netwerk te verspreiden.

De actie loopt van 6 Juli tot en met 20 September (met een finale weekend voor extra aandacht). Genoeg tijd om sportief bezig te zijn en tegelijk Hart4Onderzoek te steunen.

Deelname is gratis. Je hoeft je niet bij ons in te schrijven. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Voor meer info ga je naar de actiepagina