Direct naar de inhoud.

Wederom een geweldig Dam tot Dam weekend!

  • door:
  • op:
  • tags:

Afgelopen zaterdag verscheen in totaal 40 man bestaande uit artsen, onderzoekers, verpleegkundigen en andere medewerkers van Amsterdam UMC, Eric van der Burg Fractievoorzitter VVD Amsterdam, Cardioloog Janneke Wittekoek van HeartLife Klinieken, Sanne Bernhart Medical Lifestyle Coach/ Integraal Personal Trainer als ook VIER aangeboren hartpatiënten (Marco, Job, Don, Dayenne) & friends and family aan de start van de Damloop by Night.

Zondag liep door weer en wind 10 man bestaande uit artsen, onderzoekers, en andere Amsterdam UMC medewerkers en fysiotherapeuten van CardioVitaal de Damloop.

Diezelfde regenachtige dag trotseerde ook aangeboren hartpatiënt Tiede Jan in zijn eentje (!) de Dam tot Dam Fietsclassic. Wat een kanjer!

Dit jaar heeft Hart4Onderzoek het totaalbedrag van vorig jaar weten te overtreffen. Hiermee komt de eindteller uit op een ruim bedrag van € 4.500,00.

Dank aan alle donateurs, het Amsterdam UMC – Locatie VUmc – afdeling Fysiologie en Amsterdam UMC – Locatie AMC – Hartcentrum & het dr. C.J. Vaillant Fonds (LVC). Een deel van deze opbrengst hopen we ook dit jaar te doneren aan congenitaal of cardiovasculair wetenschappelijk onderzoek EN niet te vergeten een deel voor de ontwikkelingen van de cardiology patient trial tool (app).

Tot slot bedanken we iedereen die dit succesvolle weekend mede mogelijk gemaakt hebben. Want zowel de inschrijving als de prachtige shirts (Dank Rene Spanger van UNFOLD) zijn uiteraard ook dit jaar weer betaald uit sponsorgelden! 

Met groot respect voor en dank aan alle deelnemers kijken we terug op een memorabel weekend. Namens het bestuur: BEDANKT en tot volgend jaar!

PS: hebben jullie het nieuwe logo van de Stichting al gezien? Eindelijk mogen we nu vertellen dat de hartslag die is verwerkt in het rode hart, de hartslag van Dayenne is! Martijn Keizer, dank voor je ontwerp.