Direct naar de inhoud.

Een geweldig Dam tot Dam weekend!

  • door:
  • op:
  • tags:

Perfect hardloop- en fietsweer ondanks het stormachtige weer afgelopen week.
Zaterdagavond verscheen Hart4Onderzoek met bijna 40 man en vrouw sterk aan de start van de Dam by Night loop. Onze snelste loper liep de 8 km zelfs in 28:06!!
Naast artsen, onderzoekers en medewerkers van het VUmc Fysiologie en het AMC Hartcentrum liepen er ook twee hartpatiënten mee en hebben de run in een mooie tijd van 55 minuten respectievelijk 1 uur gelopen. 
Wat een doorzettingsvermogen.

Zondag was het tijd voor de deelname aan de Dam tot Dam fietsclassic. Een klein team van 6 reed de tour, waaronder in dit team zelfs 3 hartpatiënten. De fietsers hebben een prachtige tocht door de mooie natuur rondom Amsterdam en de stad gereden! Wat een toppers.

Tijdens dit weekend is er door alle gulle gevers een totaalbedrag van € 3.040,00 gedoneerd. Hoe fantastisch is het om bij een eerste event al zoveel geld op te halen, wat we natuurlijk gaan doneren aan cardiovasculair wetenschappelijk onderzoek!

Tot slot is het natuurlijk niet onbelangrijk om iedereen te bedanken die dit succesvolle weekend mede mogelijk gemaakt hebben. Want zowel de inschrijving als de prachtige shirts zijn uiteraard ook betaald uit sponsorgelden!

VUmc, AMC, dr. C.J. Vaillant Fonds (LVC), De Best en Partners Gerechtsdeurwaarders & Incasso en Usana. Namens het bestuur van Hart4Onderzoek: BEDANKT!!!

Volgend jaar zijn we er weer bij!

Wilt u meer weten over Usana, contacteer benberkhof@icloud.com of Whatsapp 0653587664

Voor meer informatie over De Best en Partners kijk op www.debestenpartners.nl